ΤΥΡΟΠΙΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ)



2 γιαούρτια
1 συσκευασία 250 γρ. Χωριό μαργαρίνη ελαιολάδου
6 αυγά
½ κιλό φέτα
½ κιλό τυριά κίτρινα τριμμένα της αρεσκείας σας
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγο πιπέρι και λίγη ρίγανη κατά προτίμηση

Σ’ ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά ώστε να γίνουν ένα μίγμα και το απλώνουμε σε αντικολλητικό ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.


Κύριο Συστατικό : Γιαούρτι , Τυριά διάφορα
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Μινέρβα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV