ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
12 κόκκινες πιπεριές Φλώρινας
80 ml. ξίδι
100 ml. ελαιόλαδο
Λίγο θυμάρι
Λίγο δενδρολίβανο
Λίγο βασιλικό
Μαύρο πιπέρι κόκκους
Αλάτι, Πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ψήνουμε τις πιπεριές Φλώρινας στους 160οC για 15-20 λεπτά.
Τις βγάζουμε ζεστές και τις βάζουμε σε σακούλα την οποία κλείνουμε ερμητικά.
Έτσι φουσκώνουν οι πιπεριές και μπορούμε να τις ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα.
Τις ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τα σπόρια.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το πιπέρι με το ξίδι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά, μέχρι να πάρει γεύση από τα υγρά.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές και λίγο από τα υγρά του.

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV