ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΤΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

300 γρ. Ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
50 γρ. Κρεμμύδι φρέσκο κομμένο σε πένες
50 γρ. Μισή Ντομάτα σε κυβάκια
50 γρ. Μελιτζάνα ψητή σε κυβάκια
50 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. Αλεύρι
50 γρ. Λευκό κρασί
20 γρ. Χυμό Λεμονιού
30 γρ. Κρ.γάλακτος
1 Κουτ. σούπας Μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, αλευρώνουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε ανακατεύοντας καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και την μελιτζάνα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε την μουστάρδα , σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε και λίγο νερό και περιμένουμε για περίπου 5-6 λεπτά να τραβήξει τα υγρά και να δέσει η σάλτσα. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε την ντομάτα και τον χυμό λεμονιού. Αφού πάρει βράση προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος. Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα όπου μπορούμε να γαρνίρουμε με ρύζι.

ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΤΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ
Κύριο Συστατικό : Ψαρονέφρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Μεζεδοπωλείο Σουρωτήρι


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV