ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ



12 μικρές γαρίδες
100 γρ. άσπρες φακές
50 γρ. κόκκινες φακές
4 καρδιές αγκινάρας κονσέρβα
Χυμό 1 λεμονιού
2 κουτ. κάπαρη
Λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε ζαράκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Βράζετε τις γαρίδες και τις καθαρίζετε από το κέλυφος. Βράζετε τα δύο είδη φακές ξεχωριστά για περίπου 20 λεπτά. Τις βγάζετε και τις στραγγίζετε. Ανακατεύετε τις φακές με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την ντομάτα σε ζαράκια, τις αγκινάρες και την κάπαρη. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Σερβίρετε τις φακές με τις γαρίδες.

ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
Κύριο Συστατικό : Γαρίδες , Φακές
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV