ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ



1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη ελαιολάδου
3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Ορεινές Περιοχές
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. κάρυ
500 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο Χωριό με τη μαργαρίνη Χωριό ελαιολάδου και προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους. Όταν ασπρίσουν τα κυβάκια, ρίχνουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε να βράσει. Λίγο πριν πιει όλο το νερό, προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες. Όταν το κοτόπουλο θα έχει βράσει εντελώς, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στη φωτιά έως ότου πήξει η κρέμα. Συνοδεύεται με άσπρο ρύζι.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Μινέρβα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV