ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ



500γρ.γλώσσα φιλέτο
12 κυδώνια
80γρ. βούτυρο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 κουταλιά τριμμένη φρυγανιά
αλάτι

Βράζετε τα κυδώνια. Καθαρίζετε καλά την γλώσσα,την πλένετε και της αφαιρείτε το κεφάλι. Την αλατίζετε και την αφήνετε στην άκρη. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε το βούτυρο σε κομματάκια και τη γλώσσα. Πασπαλίζετε με την τριμμένη φρυγανιά,προσθέτετε το λευκό κρασί και βάζετε το σκεύος στο φούρνο,στους 170 °C για 20’. Κατά διαστήματα,περιχύνετε τη γλώσσα με την σάλτσα της. Προτού τη βγάλετε από το φούρνο προσθέτετε τα βρασμένα κυδώνια. Ολοκληρώνετε το ψήσιμο και σερβίρετε.

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
Κύριο Συστατικό : Γλώσσα φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV