ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ A LA GRECO



3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ή γαλοπούλας
1 κρεμμύδι
3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές)
3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους
1 ντομάτα (προαιρετικά)
1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο

Κόβουμε τα φιλέτα σε μπουκίτσες. Κόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την ντομάτα και τις πιπεριές σε φέτες. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του φιλέτου και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις σοτάρουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 10' περίπου. Κατόπιν, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5'.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ A LA GRECO
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 3
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV