ΣΤΗΘΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ - FILETTI DI TACCHINO ALLA VALDOSTANO



500 γρ. Στήθος γαλοπούλας
αλεύρι για τηγάνισμα
αλάτι και πιπέρι
1 χτυπημένο αυγό
2 κουταλιές σούπας λάδι
25 γρ. βούτυρο
4 φέτες ζαμπόν
125 γρ. Μπελ Παέζε ή Μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες
φυλλαράκια μαϊντανού για γαρνίρισμα

Κόβουμε τη γαλοπούλα σε 4 φέτες. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και αλευρώνουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας και ύστερα τα καλύπτουμε με το αυγό. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ταψί. Βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι ένα κομμάτι ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Τα βάζουμε στο γκριλ για 1 λεπτό μέχρι να ροδίσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με μαϊντανό.


Κύριο Συστατικό : Στήθος γαλοπούλας
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV