ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό πατάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 λεμόνια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
αλάτι και πιπέρι

Τρίβετε το κρέας με λεμόνι και το αλατοπιπερώνετε. Πασπαλίζετε με το αλεύρι. Το βάζετε στο ταψί. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνετε. Τις βάζετε στο ταψί. Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας. Στύβετε το λεμόνι και προσθέτετε το χυμό του στο ταψί. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα και 30 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Μοσχαράκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV