ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ



1 κιλό φρέσκα φασολάκια
2 ώριμες ντομάτες
2 κρεμμύδια ξερά
1 αποξηραμένη πιπεριά
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 ποτήρια νερό
αλάτι και πιπέρι

Βάζετε σε χλιαρό νερό την αποξηραμένη πιπεριά να μουλιάσει. Καθαρίζετε τα φασολάκια και τα βάζετε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό και σε πολύ σιγανή φωτιά. Παράλληλα, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κύβους. Αφού έχουν αρχίσει να βράζουν τα φασολάκια, προσθέτετε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο και την πιπεριά κομμένη στη μέση. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνετε. Σε ένα τηγάνι με ζεστό ελαιόλαδο, τηγανίζετε το κρεμμύδι και την ντομάτα. Τα περνάτε από το σουρωτήρι και τα προσθέτε στα φασολάκια. Αφήνετε να ολοκληρωθεί το ψήσιμο, πάντα σε χαμηλή φωτιά.


Κύριο Συστατικό :
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Χρόνος Προετοιμασίας: Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV