ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ



1 φλιτζάνι ξερά φασόλια
1 κομμένο κρεμμύδι
2κ.σ.λάδι
6 ντομάτες,καθαρισμένες,με βγαλμένους τους σπόρους,κομμένες
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
2κουτ.τσαγ.ψιλοκομμένο μαϊντανό

Βράζετε τα φασόλια για 30 λεπτά και τα στραγγίζετε. Ρίχνετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτετε την ντομάτα,το σκόρδο,το αλάτι και το πιπέρι και το μαγειρεύετε περίπου 30 λεπτά αφήνοντας ελάχιστο υγρό. Προσθέτετε τον μαϊντανό. Ανακατεύετε τα βρασμένα φασόλια με τη σάλτσα ντομάτας και τα ζεσταίνετε ελαφρά για 5 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Φασόλια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα και 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV