ΚΥΔΩΝΑΤΟ



1 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
1 1/2 κυδώνια
πελτέ ή τομάτα τριμμένη
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές μέλι
αλάτι
πιπέρι
κανέλλα ξύλο

Βράζουμε το κρέας καλά σε μέτρια φωτια για 40 λεπτά. Ρίχνουμε τον πελτέ ή την τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλλα και συνεχίζουμε για λίγο το βράσιμο. Έχουμε κόψει τα κυδώνια όπως τα μήλα. Αφαιρούμε μόνο το εσωτερικό όχι το φλούδι. Τα ρίχνουμε στο καζάνι με την ζάχαρη,το μέλι και σε 15 με 20 λεπτά το φαγητό είναι έτοιμο.


Κύριο Συστατικό : Κρέας μοσχαρίσιο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα καί 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Μ.Παγώνη


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV