ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ



6 μοσχαρίσια φιλέτα (190 γρ. το καθένα)
1 κιλό μανιτάρια
6 κουταλιές ελαιόλαδο
50 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
μαϊντανός
αλάτι
λευκό πιπέρι

Κόβετε τα κοτσάνια των μανιταριών, τα πλένετε και τα αφήνετε σε ένα πανί. Χτυπάτε το βούτυρο με το πιπέρι, το χυμό του λεμονιού και μια κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο. Ζεσταίνετε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζετε τα φιλέτα 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα αλατίζετε και τα διατηρείτε ζεστά. Ροδίζετε το κρεμμύδι στο ίδιο λάδι. Σοτάρετε τα μανιτάρια και προσθέτετε αλάτι και μαϊντανό. Βάζετε τα φιλέτα και τα μανιτάρια σε ένα πιάτο. Απλώνετε στο κρέας το μείγμα που έχετε φυλάξει στο ψυγείο και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : μοσχαρίσιο φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 8 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV