ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ



750 γρ. spaghetti Νο 6
300 γρ. τοματίνια κομμένα στα δύο
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
60 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 peperoncino
8 φύλλα ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κύβο Λαχανικών
Αλάτι

Βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια φωτιά μαζί με το σκόρδο και το peperoncino, τα οποία αφαιρείτε μετά από 1 λεπτό, μόλις πάρουν χρώμα. Προσθέτετε τα τοματίνια και ανακατεύετε καλά για 7 λεπτά. (εάν τα τοματίνια δεν είναι αρκετά γλυκά και ξινίζουν, βάζετε και λίγη ζάχαρη). Pίχνετε το αλάτι και το βασιλικό. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αποσύρετε από την εστία. Βράζετε τα spaghetti για 7,5 λεπτά σε 1,5 λίτρο νερό με 1 κύβο Λαχανικών και στραγγίζετε. Ανακατεύτε τα spaghetti με τη σάλτσα, προσθέτετε βασιλικό και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Ζυμαρικά
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV