ΠΑΝΤΣ ΚΑΦΕ



700 ml δυνατό καυτό καφέ
8 κ.γ. ζάχαρη
4 καρφάκια γαρίφαλο
1/4 κ.γ. κανέλα τριμμένη
160 ml κόκκινο κρασί
το ξύσμα 1 πορτοκαλιού

Βάζουμε τον καφέ, τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα, την κανέλα και το κρασί σε ένα κατσαρολάκι. Αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί, το απομακρύνουμε απο τη φωτιά και το αφήνουμε να σταθεί σκεπασμένο για 2-3 λεπτά. Το ρίχνουμε στα ποτήρια, αφού το περάσουμε από σίτα. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα του πορτοκαλιού και σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV