ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ



200 ml κρέμα γάλακτος
8 κ.σ. ζάχαρη
160-240 ml μαύρο ρούμι (54%)
600 ml δυνατό καυτό καφέ

Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, προσέχοντας να μην σφίξει πολύ. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ρούμι με τη ζάχαρη, μοιράζουμε το μείγμα σε ψηλά ποτήρια κι έπειτα τα γεμίζουμε με τον καφέ. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στον καφέ, έτσι ώστε να παραμείνει στην επιφάνεια. Σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV