ΚΑΦΕΣ ΜΕΞΙΚΟ



150 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 60%)
750 ml δυνατό καυτό καφέ
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε τον καυτό καφέ και ανακατευούμε καλά. Μοιράζουμε τον καφέ στις κούπες, τον γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί και τον πασπαλίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο.


Κύριο Συστατικό : Τεκίλα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV