CAFE' BLANC



100 γρ λευκή σοκολάτα
400 ml γάλα
400 ml δυνατό καυτό καφέ
νιφάδες λευκής σοκολάτας

Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ζεσταίνουμε το γάλα, το χτυπάμε σε αφρόγαλο και το μοιράζουμε σε πυρίμαχα ποτήρια. Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τον καυτό καφέ και αδειάζουμε το μείγμα στα ποτήρια με το αφρόγαλο. Πασπαλίζουμε με τις νιφάδες σοκολάτας και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Τεκίλα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV