CAFE AMOYREUX



600 ml φρέσκο καφέ
8 παγάκια
4 κρόκους
80 ml ρούμι
8 κ.γ. ζάχαρη ψιλή
120 ml κρέμα γάλακτος

Βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο και τον αφήνουμε σκεπασμένο να κρυώσει. Μοιράζουμε τα παγάκια σε ποτήρια του κοκτέιλ. Ανακατεύουμε τους κρόκους με το ρούμι και τη ζάχαρη ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε στο μείγμα τον καφέ, ανακατεύουμε και αδειάζουμε πάνω στα παγάκια. Προσθέτουμε ρευστή κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV