ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΗΛΟ



1 1/2 κιλό φιρίκια (μήλα μικρά)
5 ποτήρια του νερού ζάχαρη
1 1/2 ποτήρι του νερού,νερό
λίγα ασπρισμένα αμύγδαλα
1 βανίλια

Καθαρίζουμε τα μηλαράκια από την φλούδα τους και βγάζουμε από την μέση τα κουκούτσια. Στην θέση τους βάζουμε από ένα αμύγδαλο. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τα παραπάνω υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά έως ότου δέσει το γλυκό. Όταν κρυώσει ,τα βάζουμε σε βαζάκια.


Κύριο Συστατικό : Φιρίκι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV