ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 ml. Κρέμα γάλακτος
150 ml. Γάλα
100 γρ. Ζάχαρη
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 ζελατίνες
50 ml. κόκκινο γλυκό κρασί
1 βανίλια
100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν μαζί η κρέμα, η ζάχαρη και η βανίλια. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τις ζελατίνες και το κρασί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει ελαφρώς ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Σερβίρουμε σε μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν για 1 ώρα. Σερβίρουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι.

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Κύριο Συστατικό : Γιαούρτι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά & 1 Ώρα Ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV