ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 γρ. ασπράδι αυγού
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
30 γρ. φιστίκια κελυφωτά χοντροκομμένα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
250 ml. σαντιγί χτυπημένη με 1 βανίλια
200 γρ. κόκκινα φρούτα κ/ψ
30 ml. μαύρο ρούμι
20 γρ. ζάχαρη άχνη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα μίξερ χτυπάμε το ασπράδι, την κρυσταλλική ζάχαρη και τη βανίλια. Μόλις φουσκώσει και είναι έτοιμο προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, την πούδρα φιστικιού και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Βάζουμε σε μία σακούλα με σγουρό κορνέ και τα κόβουμε σε ένα ταψί σε μπουκιές που έχουμε πρώτα βάλει ένα φύλλο σιλικόνης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 110 βαθμούς για 45 λεπτά. Βάζουμε σε ένα μπολ τα φρούτα με το ρούμι και τη ζάχαρη να ποσαριστούνε. Σερβίρουμε σε ποτήρι μαρεγκάκια, κρέμα, μαρεγκάκια, κρέμα, τελειώνουμε με τα φρούτα και πασπαλίζουμε με φιστίκι κελυφωτό χοντροκομμένο.

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Κύριο Συστατικό : Ασπράδια Αυγού
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV