ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
75 γρ. ζάχαρη
15 ml. Ροδόνερο
10 ml. Μπράντι
50 γρ. ζάχαρη άχνη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα υγρά και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια με διάμετρο 2 εκ. και περνάμε από την άχνη.

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ
Κύριο Συστατικό : Αμύγδαλα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV