ΚΡΕΜΑ LEMON CURD

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. βούτυρο (σε κύβους)
700 γρ. ζάχαρη
300 ml. χυμός λεμονιού
250 γρ. αυγά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα Flexi, θέστε τη θερμοκρασία στους 90 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 1.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μπολ. Όταν η θερμοκρασία φθάσει στους 90 βαθμούς, θέστε το χρονόμετρο στα 5 λεπτά, και συνεχίστε το μαγείρεμα.
Ελέγξτε αν η κρέμα έχει πήξει. Σουρώστε το μείγμα με ένα κόσκινο και αποθηκεύστε το σε ένα αποστειρωμένο βάζο.

ΚΡΕΜΑ LEMON CURD
Κύριο Συστατικό : Χυμός λεμονιού
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV