ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 φύλλα ζαχαροπλαστικής (σφολιάτα)
2 μεγάλα ροδάκινα ξεφλουδισμένα,χωρίς κουκούτσια,κομμένα στη μέση
1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα ροδάκινο
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα ροδάκινο επιπλέον,λιωμένη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόψτε στο ένα φύλλο κύκλο διαμέτρου 23 εκ. Κόψτε το υπόλοιπο φύλλο σε λουρίδες 1,5 εκ. Βρέξτε την περίμετρο του κύκλου με νερό. Πιέστε απαλά μια λουρίδα φύλλου στην περίμετρο του κύκλου, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα για να της δώσετε κυκλικό σχήμα.
Συνεχίστε με τις υπόλοιπες λουρίδες δημιουργώντας ένα τείχος που θα κερδίζει ύψος μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλες τις λουρίδες.
Κόψτε τα κομμάτια των ροδάκινων σε πολύ λεπτές φέτες. Απλώστε στη βάση του φύλλου μαρμελάδα και τοποθετήστε από πάνω τα ροδάκινα.
Αλείψτε τα με τη λιωμένη επιπλέον μαρμελάδα και ψήστε την τάρτα σε φούρνο στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο για 30 λεπτά.

ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
Κύριο Συστατικό : Ροδάκινα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV