ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

300 γρ. Μπισκότα τυπου Digestive
150 γρ. βούτυρο
400 ml. Γάλα
250 γρ. CARTE D'OR κρέμα τιραμισου
400 γρ. Βύσσινα Κομπόστα
80 γρ. σιρόπι βύσσινο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τρίψτε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώστε το βούτυρο και αδειάστε το πάνω από το τριμμένο μπισκότο. Ανακατέψτε πολύ καλά και τοποθετείστε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 22-24 εκ. πιέζοντας προς τα κάτω.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 12 λεπτά και αφήστε να κρυώσει. Στην απαιτούμενη ποσότητα πολύ κρύου γάλακτος (φρέσκου ή αραιωμένου εβαπορέ 1:1) προσθέστε την ανάλογη ποσότητα αφυδατωμένης CARTE D'OR ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ. Αρχικά χτυπήστε στο μίξερ στις χαμηλές στροφές και εν συνεχεία στις γρηγορότερες στροφές για 3-5’.
Τοποθετείστε την CARTE D'OR ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ πάνω από το μπισκότο μέσα στο τσέρκι.Αφήστε να πήξει η κρέμα και καλύψτε όλη την επιφάνεια με τα βύσσινα.
Σερβίρετε με σιρίπο βύσσινο.
Tips: μπορείτε να προσθέσετε στην κρέμα τυραμισού ξύσμα λεμονιού ή να αντικαταστήσετε τα βύσσινα με μαρμελάδα τις αρεσκείας σας, απλώνοντάς την σε λεπτή στρώση πάνω από την κρέμα τυραμισού όταν αυτή έχει σταθεροποιηθεί πολύ καλά.

ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ
Κύριο Συστατικό : Μπισκότα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 2 Ώρες Ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : CARTE D'OR


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV