ΛΕΥΚΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



250 γρ λευκή σοκολάτα
1/2 φύλλο ζελατίνη
55 γρ γιαούρτι
150 ml κρέμα γάλακτος
20 γρ ζάχαρη

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ζεστό μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.Προσθέτουμε το γιαούρτι στη ρευστή σοκολάτα και ανακατεύουμε.Στύβουμε καλά τη ζελατίνη.Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και διαλύουμε εκεί τη ζελατίνη.Προσθέτουμε στην κρέμα σοκολάτας και ανακατεύουμε.Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να αφρατέψει και την προσθέτουμε στην κρέμα.Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και την αφήνουμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο.


Κύριο Συστατικό : Λευκή σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά & 4 Ώρες ψυγείο
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV