ΚΥΠΕΛΟ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ



150 γρ φρέσκα κεράσια
150 γρ μασκαρπόνε
300 γρ γιαούρτι κεράσι
50 γρ μαρμελάδα κεράσι
1 μυτ. μαχ. αλεσμένη κανέλα
8 κ.σ. γάλα
3 κ.σ. κακάο σκόνη
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
100 γρ παντεσπάνι σοκολάτας (π.χ. βάση τούρτας)

Πλένουμε και στεγνώνουμε τα κεράσια,τα κόβουμε στη μέση και βγάζουμε τα κουκούτσια.Ανακατεύουμε καλά το μασκαρπόνε,το γιαούρτι,τη μαρμελάδα και την κανέλα.Αναμιγνύουμε το γάλα,το κακάο σκόνη και τη ζάχαρη άχνη,κόβουμε το παντεσπάνι σε κύβους και ραντίζουμε με αυτό το μίγμα.Μοιράζουμε το ένα τρίτο της κρέμας μασκαρπόνε,τα μισά κεράσια και τα κομμάτια παντεσπάνι σε 4 ποτήρια.Βάζουμε άλλη μια στρώση απ'όλα και κλείνουμε με την κρέμα μασκαρπόνε.


Κύριο Συστατικό : Κεράσι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV