ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ



500 γρ φράουλες
1/2 λεμόνι
4 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κίτρινο ροδάκινο
1 αχλάδι "κρασάνα"
4 φέτες μελόψωμο

Ανακατεύετε τις φράουλες με τον μισό χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη άχνη σε μίξερ.Κοσκινίζετε και φυλάτε.Καθαρίζετε τα φρούτα και τα κόβετε σε κυβάκια προτού να τα περιχύσετε με λεμόνι για να μην οξειδωθούν.Κόβετε το μελόψωμο σε φέτες και το θρυμματίζετε.Ρίχνετε το γκασπάτσο σε 4 μπολάκια του γλυκού,προσθέτετε τα κομμένα φρέσκα φρούτα,το θρυμματισμένο μελόψωμο και μετά πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.Σερβίρονται δροσερά.

br /> Κύριο Συστατικό : Φράουλες
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : μίξερ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV