ΒΑΦΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



50 γρ σκούρα σοκολάτα (70% κακάο)
125 γρ βούτυρο
150 γρ ζάχαρη
1 φακ. βανίλια σκόνη
4 αυγά
150 γρ αλεύρι
150 γρ κορν φλάουρ
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ κακάο σκόνη
8 κ.σ. γάλα

Τρίβουμε ψιλά τη σοκολάτα.Αναμιγνύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,τη βανίλια και τα αυγά.Ρίχνουμε το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ και το κακάο σκόνη με το κόσκινο και ανακατεύουμε,μετά το γάλα και την τριμμένη σοκολάτα.Αφήνουμε να μείνει 2 ώρες.Ζεσταίνουμε μία βαφλιέρα και τη λιπαίνουμε ελαφρώς με βούτυρο.Ψήνουμε βάφλες και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε μία σχάρα.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Βέλγιο
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Βαφλιέρα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV