MUFFINS ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



500 γρ. αλεύρι
250 γρ. βούτυρο
4 αβγά
250 ml γάλα
200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
15 γρ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. ζάχαρη

Λιώνετε το βούτυρο και το χτυπάτε με το μίξερ σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτετε ένα-ένα τα αβγά. Αναμειγνύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτετε στο μείγμα. Τέλος ρίχνετε την κουβερτούρα και το γάλα. Μοιράζετε το μείγμα σε βουτυρωμένα φορμάκια και ψήνετε στους 175 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Περιχύνετε τα muffins με τη λιωμένη ζεστή κουβερτούρα και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθηνερινό
Χώρα Προέλευσης : Αγγλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV