BROWNIES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ



200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα και άλλα 300 γρ. για τη σος
300 γρ. αλεύρι μαλακό
100 γρ. κακάο
250 γρ. λιωμένο βούτυρο
320 γρ. ζάχαρη
4 αβγά
1 δόση βανίλια
8 γρ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κιλό παγωτό βανίλια

Χτυπάτε τη ζάχαρη και τη βανίλια με το λιωμένο βούτυρο. Προσθέτετε τα αβγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Μετά βάζετε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τέλος τα 200 γρ. κουβερτούρα που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί. Mοιράζετε το μείγμα σε φορμάκια που έχετε αλείψει με βούτυρο και ψήνετε στους 160 βαθμούς για μισή ώρα. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα αναποδογυρίζετε σε πιατάκια. Σερβίρετε με παγωτό βανίλια και περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα (τα 300 γρ. κουβερτούρα λιωμένα σε μπεν μαρί).


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV