ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



2 ασπράδια αυγών
125 γρ. ζάχαρη
1 κουτί 410 γρ. γάλα εβαπορέ,παγωμένο
4 σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
1/2 κουταλάκι άρωμα μέντας
75 γρ. σοκλάτα,ψιλοκομμένη

Χτυπήστε τ'ασπράδια να πήξουν,ύστερα προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη.Βάλτε το γάλα σ'ένα μπωλ μαζί με το χρώμα και το άρωμα μέντας.Χτυπήστε μέχρι να πήξουν και προσθέστε τα μαζί με τη σοκολάτα στο μίγμα μαρέγκας.Αδειάστε το σε παγωτομηχανή,σκεπάστε και καταψύξτε για 2 ώρες.Βγάλτε το από την κατάψυξη και ανακατέψτε ζωηρά.Ξαναβάλτε το στην κατάψυξη μέχρι να πήξει.Μεταφέρετέ το στο ψυγείο 1 ώρα πριν το προσφέρετε.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 2 Ώρες κατάψυξη
Τρόπος Μαγειρέματος : Παγωτομηχανή
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV