ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΓΚΟ



300 γρ. φρέσκο, πολύ ώριμο μάνγκο
10 φύλλα λευκή ζελατίνη
340 ml γάλα εβαπορέ (4% λιπαρά)
5 γεμάτες κ.σ. ζάχαρη

Πλένουμε τα μάνγκο, τα ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι τους. Στη συνέχεια, πολτοποιούμε 250 γρ. από τα φρούτα. Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γάλα εβαπορέ να βράσει με τη ζάχαρη μέχρι αυτή να διαλυθεί και στη συνέχεια το απομακρύνουμε από τη φωτιά. Στίβουμε τη ζελατίνη και την προσθέτουμε στο γάλα. Το αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει. Προσθέτουμε ανακατεύοντας 200 γρ. πουρέ μάνγκο στο ζαχαρωμένο γάλα και αφήνουμε το υπόλοιπο στην άκρη. Μοιράζουμε το γάλα με το μάνγκο σε μπολάκια και το αφήνουμε για περίπου 3 ώρες να σφίξει. Το βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν το καταναλώσουμε, για να μπορέσει να ξεδιπλωθεί η γεύση του! Μοιράζουμε και τον υπόλοιπο πουρέ μάνγκο στην κρέμα και σερβίρουμε.

ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΓΚΟ
Κύριο Συστατικό : Μάνγκο
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Βραζιλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά & 3 Ώρες ψυγείο
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV