ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΚΡΟΚΑΝ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΦΕ



200 γρ χοντροκοπανισμένα αμύγδαλα
300 γρ σοκολάτα μόκα
100 γρ κουβερτούρα
20 γρ γάλα καρύδας
1 κάψουλα βανίλια σκόνη
3 κ.σ. κροκάν καφέ

Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να γίνουν χρυσοκάστανα.Λιώνουμε τη σοκολάτα και το γάλα της καρύδας μαζί με τη βανίλια σε μπεν μαρί.Μόλις λιώσουν,ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και τα κροκάν καφέ.Με δύο κουταλάκια τοποθετούμε μικρές ποσότητες από το μείγμα σε χαρτί ψησίματος και τις αφήνουμε να στεγνώσουν.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα Μόκα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά & 2 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 30
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV