ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ



2 ώριμα μάνγκο
284 γρ κρέμα γάλακτος
125 γρ ζάχαρη άχνη,κοσκινισμένη
χυμός 2 λεμονιών

Κόψτε στη μέση κατά μήκος τα μάνγκο,αφαιρέστε τη σάρκα και πετάξτε τα κουκούτσια.Βάλτε τη σάρκα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιήστε τα.Τοποθετήστε τα σε παγωτιέρα,και βάλτε τη στην κατάψυξη για 2 ώρες.Βγάλτε το από την κατάψυξη,χτυπήστε το καλά και ξαναπαγώστε το μέχρι να πήξει.Μεταφέρετέ το στο ψυγείο 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα για να μαλακώσει.Σερβίρετε σε παγωμένα μπωλ.


Κύριο Συστατικό : Μάνγκο
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά & 3 Ώρες Κατάψυξη
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπλέντερ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6-8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV