ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού φαίνεται ότι μειώνει την "κακή" χοληστερόλη ενώ αφήνει ανέπαφα τα επίπεδα της "καλής" χοληστερόλης, σύμφωνα με μία έρευνα που επισημαίνει ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων του συγκεκριμένου ροφήματος μπορεί να έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. ....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV