ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Ο καλύτερος τρόπος για να αναδειχθεί το άρωμα και η γεύση της σαμπάνιας είναι να σερβίρεται σε ποτήρι υπό κλίση, αφού θα έχει χτυπηθεί καλά το μπουκάλι, σύμφωνα με Γάλλους ερευνητές.
Τα συμπεράσματα της έρευνάς τους δημοσιεύονται στο περιοδικό της Αμερικανικής Γεωργίας και Χημείας Τροφίμων, τις τελευταίες ημέρες του έτους, κατά τις οποίες καταναλώνονται σημαντικές ποσότητες σαμπάνιας...

Διαβάστε περισσότερα...


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV