ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ QUICHE LORRAINE!
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα λεκανάκι.
Προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κυβάκια και το ενσωματώνουμε θρυμματιζοντάς το.
Προσθέτουμε τον κρόκο αβγού, το αλάτι και το νερό όσο πάρει μέχρι να γίνει μια ζύμη,λίγο σφικτή.
Αφήνουμε τη ζύμη...
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο...


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV