ΤΟ UCOOK ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ INSTITUTE CULINARY NERANXI



INSTITUTE CULINARY NERANXI



ΤΟ UCOOK ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ INSTITUTE CULINARY NERANXI


Η χρονιά φέτος για τους μαθητές της γαστρονομίας και του τουρισμού άρχισε νωρίς.

INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI

Το Ucook ξεκίνησε μία σημαντική συνεργασία με την σχολή μαγειρικής INSTITUTE CULINARY NERANXI στα Τίρανα η οποία λειτουργεί από το 2009.

INSTITUTE CULINARY NERANXI


Ο Βησσαρίωνας Παρθένης μαζί με μία ομάδα από τους καλύτερους Chef, Barman & Maitre έχουν ενταχθεί στην εκπαιδευτική ομάδα της σχολής. Ο στόχος τους είναι μαζί με τους έμπειρους εκπαιδευτές που ήδη διδάσκουν στη σχολή να βοηθήσουν τους μαθητές όλων των τμημάτων μέσα από δημιουργική και καινοτόμα εκπαίδευση να αποκτήσουν πολύ γρήγορα τα απαραίτητα θεμέλια της καριέρας τους.

INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI

Στη σχολή υπάρχει μία σύγχρονη προσέγγιση της ακαδημαϊκής και διδακτικής διαδικασίας και οι νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μελέτης που είναι διαθέσιμες στους μαθητές της είναι ζωτικής σημασίας για μια υψηλής ποιότητας μελέτη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά κριτήρια.

INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI INSTITUTE CULINARY NERANXI

Μεγάλη βοήθεια θα δοθεί για τη δυνατότητα στους μαθητές να κάνουν την πρακτική τους ή να βρουν δουλειά σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές να έχουν μία πολύ καλή και αποδοτική χρονιά!

INSTITUTE CULINARY NERANXI


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV