Ήρθαν στην Ελλάδα τα "Buffalo Wings & Rings"Ήρθαν στην Ελλάδα ταΉρθαν στην Ελλάδα τα "Buffalo Wings & Rings"


Η γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα "Buffalo Wings & Rings" υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία, δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια του casual dining και φιλοδοξώντας να καταστήσει ένα νέο trend που θα συνεπάρει τους λάτρεις των σπορ και όχι μόνο!

Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα

Με ένα πρωτότυπο all-American concept που ήδη κάνει θραύση σε πολλές χώρες, το "Buffalo Wings & Rings" είναι το πρώτο sports & lifestyle restaurant στην Ελλάδα και αποτελεί τη νέα πρόταση για τους λάτρεις του καλού φαγητού που θέλουν να συνδυάσουν την έξοδό τους απολαμβάνοντας παράλληλα τα αγαπημένα τους αθλητικά γεγονότα δημιουργώντας μία ολοζώντανη ατμόσφαιρα και κάνοντας τον επισκέπτη να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε μια VIP κερκίδα! Αυτός είναι και ο λόγος όπου έχουν στηθεί 31 οθόνες led οι οποίες θα προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικά αθλήματα από όλο τον κόσμο.

Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα

Εκτός από τα wings που αποτελούν και την υπογραφή του Buffalo Wings & Rings, το μενού περιλαμβάνει συνταγές αμερικάνικης κουζίνας για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα γλυκά του καταλόγου έχει επιμεληθεί ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας. Το σκηνικό συμπληρώνει το εντυπωσιακό bar για coctails ενώ οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 10 διαφορετικές ετικέτες.

Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα Ήρθαν στην Ελλάδα τα


Buffalo Wings & Rings
Χαριλάου Τρικούπη 127 Νέα Ερυθραία
210 6206625Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV