Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!

Ένα επαγγελματικό ταξίδι στις Βρυξέλες ήταν η αφορμή να βρεθώ κοντά σε έναν πολύ καλό φίλο αλλά και έναν από τους καλύτερους ξένους Chef που εργάζονται εδώ.
Ο Μάνος Μακρυγιαννάκης είναι ο Chef Patron του εστιατορίου Philema, ένα εστιατόριο που τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανατρέψει το σκηνικό του κλασικού Ελληνικού εστιατορίου στο εξωτερικό και έχει δώσει σε όλους να καταλάβουν πως μπορείς απλά να τρως έξω και να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Εγώ στην καρδιά της πόλης των Βρυξελλών έτσι ακριβώς ένιωσα όταν έφαγα με την παρέα μου εκεί. Τα πιάτα του περιποιημένα, φινετσάτα και πάντα με την γεύση που θα σε κάνει να θες να φας αμέσως και την επόμενη μπουκιά. Ένα όμορφο περιβάλλον, πολύ καλή εξυπηρέτηση, καλές τιμές, γρήγορο service και καλή αισθητική του χώρου είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του μαγαζιού.

Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!

Το καλύτερο όμως που μπορεί κάποιος να πει είναι για την γνήσια ελληνική Κουζίνα που προσφέρει ο Μάνος και η ομάδα του! Πάντα στο Philema θα βρεις ενδιαφέροντα δημιουργικά πιάτα με πολύ καλές πρώτες ύλες όπου εκεί κρύβεται η ουσία της ελληνικής φιλοξενίας. Το menu αλλάζει διαρκώς καθώς ο Μάνος θέλει οι πελάτες του πάντα να βρίσκουν κάτι καινούργιο να δοκιμάσουν, αλλά και πάντα τα υλικά που χρησιμοποιεί να έχουν εποχικότητα. Τα κρασιά και οι μπύρες που θα βρείτε στο κατάστημα έχουν ταξιδέψει και αυτά από την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν και ετικέτες που θα βρείτε μόνο εκεί. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα γλυκά που ετοιμάζονται καθημερινά στο κατάστημα, αλλά και να ζητήσετε ένα μπουκάλι Lord Amber ένα μοναδικό παλαιωμένο τσίπουρο το οποίο παλαιώνει σε καινούργια δρύινα βαρέλια, ένα απόσταγμα με κεχριμπαρένιο χρώμα και μοναδικά αρώματα, ιδανικό για να ολοκληρώσετε την γαστρονομική σας εμπειρία στο Philema.

Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!


Philema
Chaussee de Waterloo 437, Ixelles 1050 T: +32 2 344 58 76 http://www.philemabrussels.be/

Βησσαρίων Παρθένης


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV