Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Εστιατορικό Μενού Ξενοδοχείου"



Εστιατορικό Μενού Ξενοδοχείου


"Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Εστιατορικό Μενού Ξενοδοχείου"

Σεμινάριο Γαστρονομίας: "Εστιατορικό Μενού Ξενοδοχείου"
Εισηγούνται: Στρατηγός Γιάννης

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, ώρα: 11:00 - 16:00
Τιμή: 90€/άτομο - Άνεργοι/Σπουδαστές: 70€/άτομο (Περιορισμένες Θέσεις)
UCook Seminar Center: Μαρωνείας 12, Νίκαια, Αθήνα.

Ο Γιάννης Στρατηγός έχοντας συνεχή και έντονη παρουσία στη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης τα τελευταία χρόνια, προστέθηκε στο ενεργητικό του μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία με τον No 1 ξενοδοχειακό όμιλο Katikies Group και ένα βραβείο για το εκλεπτυσμένο Ανατολίτικο Micrasia.
Σε αυτό το σεμινάριο ο Γιάννης Στρατηγός θα δημιουργήσει ένα πρότυπο εστιατόρικο μενού ξενοδοχείου. Μέσα από την συγκροτημένη μαγειρική του αντίληψη θα παρουσιάσει 5 πιάτα επηρεασμένα από την Ανατολή χρησιμοποιώντας Ελληνικά κατά βάση προϊόντα.

Με θητεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίπλα σε αξιόλογους Chef όπως ο John Campbell (2*michellin stars), David Goodridge (1*michellin star) και stage σε εστιατόρια συμπεριλαμβανομένων το Fat Duck, το βραβευμένο εστιατόριο του Dorchester Coworth Park στο Ascot της Αγγλίας, και το εξαίρετο εστιατόριο Helios του ξενοδοχείου Anassa της Κύπρου. Ο Γιάννης Στρατηγός τα τελευταία χρόνια είναι ο Head Chef του ξενοδοχείου Katikies, του ομώνυμου ομίλου της πανέμορφης Σαντορίνης, και συντονιστής των τριών εστιατορίων του ανάμεσα τους και το βραβευμένο εστιατόριο Micrasia, με μια ιδιαίτερη και μοναδική στο είδος της Ανατολίτικη κουζίνα με μια πανέξυπνη απόδοση της παντρεύοντας την με Ελληνικά Κυκλαδίτικα υλικά και αρώματα.

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης για τα σεμινάρια μαγειρικής τουλάχιστον 2 ημέρες πριν, στο 210 5622004, από Δευτ. έως Παρ. 11:00 - 16:00 ή αποστολή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για την κράτηση των θέσεων τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας σε ένα από τα σεμινάρια του Ucook θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Τράπεζα Πειραιώς: Αρ.Λογ/σμού 5028-04845-1560, IBAN: GR 2901720280005028048451560

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έντυπο Πιστοποιητικό και Συνταγολόγιο.



blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV