Estia Awards: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!



Estia Awards 2018


Estia Awards: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Την παρουσίαση της τελετής απονομής έκαναν, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, η Ιωάννα Σταμούλου και ο Βησσαρίων Παρθένης ενώ τα τιμητικά βραβεία απένειμε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Φώλιας.

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Όμιλος Καστελόριζο, TGI Fridays, Coffee Island, Chillbox, Crepa Crepa, Kayak, Amigos και Sushi Bar καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα.

Estia Awards 2018

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στους κ.κ. Θανάση Παπανικολάου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της MIG και Αντώνη Σταύρου, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Καστελόριζο για τη συνολική τους προσφορά στην ελληνική εστίαση. Επίσης στον Στέλιο Τριλυράκη για το εστιατόριο «Ντουνιάς» στην Κρήτη και στην οργάνωση Άρτος και Αγάπη η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες τροφίμων με στόχο να προσφέρουν πρώτες ύλες για την κάλυψη γευμάτων απόρων παιδιών και των οικογενειών τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα στο μπαρ του Gazarte, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη διοργάνωση, με στόχο πάντα την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας στην ελληνική εστίαση.

Estia Awards 2018

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant. Χορηγοί των βραβείων είναι η Edenred και η Unilever Food Solutions και υποστηρικτής το Remenu της εταιρείας Mobics.



blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV