Δύο Θεσσαλονικείς Chefs δείχνουν το δρόμο του... δημιουργικού κρεατοσκευάσματος



gourmeat


Δύο Θεσσαλονικείς Chefs δείχνουν το δρόμο του... δημιουργικού κρεατοσκευάσματος

gourmeat gourmeat

Θέλετε να ετοιμάσετε ενα υπέροχο και μοναδικό πιάτο με βάση το κρέας αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια?

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όχι μόνο, μια ολοκληρωμένη έκδοση με θέμα το δημιουργικό κρεατοσκεύασμα είναι γεγονός!

Οι Chefs Λάζαρος Ράπτης και Τάσος Ανδρεάδης δημιούργησαν ένα μοναδικό βιβλίο που μας ξεναγεί στον κόσμο του Κρεατοσκευάσματος. Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και όπλο την εμπειρία και το μεράκι τους, δημιουργούν υψηλής αισθητικής κρεατοσκευάσματα, καθιστώντας τα ξεχωριστά κομμάτια της νεότερης γαστρονομίας μας. Πώς μεταμορφώθηκε το κρέας από κάτι το αισθητικά αδιάφορο, σε πραγματικό στολίδι στις βιτρίνες των σύγχρονων κρεοπωλείων και τι επηρέασε αυτή τη μεταμόρφωση;

gourmeat

Ένα νοσταλγικό γευστικό ταξίδι μέσα από μία ιστορική αναδρομή στο κρέας, με τελικό προορισμό 40 μοναδικές συνταγές που προκαλούν όλες τις αισθήσεις!
Ανακαλύψτε όλα τα GourMeat μυστικά του κρεατοσκευάσματος πηγαίνοντας… ένα βήμα παραπέρα.

gourmeat gourmeat

GourΜeat… one step beyond!



blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV