“Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall”



“Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall”


Από 9/10 έως και 24/10, τo Golden Hall σας προσκαλεί στο ανανεωμένο και πλέον αγαπημένο event του φθινοπώρου «Home & Taste» με ιδέες για το σπίτι, τη διακόσμηση, πρωτότυπες συνταγές από διάσημους chefs, παιδικές δραστηριότητες κ.α.

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων «Home & Taste 2015» διευρύνεται με στόχο να εμπλουτίσει την εμπειρία των επισκεπτών καθώς δημιουργεί την αίσθηση ενός ζωντανού «περιοδικού» για την γεύση, την αισθητική, αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει διαδραστικά μέσα από ποικίλα θεματικά workshops, σεμινάρια υγείας & διατροφής, προτάσεις & λύσεις διακόσμησης και επιδείξεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Golden Hall.

Δημοφιλείς σεφ, όπως ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Βαγγέλης Δρίσκας, η Ντίνα Νικολάου, ο Δημήτρης Κατριβέσης, η Μυρσίνη Λαμπράκη, o Αθηναγόρας Κωστάκος, ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Χρήστος Βέργαδος, η Δανάη Τσεκούρα, η Εβίτα Παπαχαραλάμπους και πολλοί άλλοι θα «καταλάβουν» το κεντρικό cooking stage του Golden Hall θα μοιραστούν μυστικά μαγειρικής και θα πλημμυρίσουν τους χώρους του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου με γεύσεις και μυρωδιές από ευρηματικές και πρωτότυπες συνταγές. Η κάθε μέρα έχει τη δική της ταυτότητα όπως Sushi Day, Olive Day, Vegan Day, Chocolate Day κ.α. με παράλληλες δραστηριότητες γύρω από την κάθε θεματική ενότητα. Μαζί με τους καταξιωμένους σεφ, γνωστοί καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους, η Ναταλία Δραγούμη, οι Otherview, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Κώστας Κρομμύδας, θα μαγειρέψουν και θα παρουσιάσουν τις αγαπημένες τους συνταγές!

Το φετινό πρόγραμμα του «Home & Taste» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη Διατροφή και στην Υγεία τόσο για τα παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα, ο Βησσαρίωνας Παρθένης και ο Ευτύχης Μπλέτσας θα βρίσκονται στο Golden Hall και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα δημιουργήσουν βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, γνωστοί συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα μιλήσουν για τη σημασία μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, ενώ η οργάνωση «Μπορούμε» και ο εκπαιδευτικός φορέας «Let’s go Green» θα συμπληρώσουν την θεματική ενότητα με τη δράση τους. Ο γνωστός διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος θα ενημερώνει μικρούς και μεγάλους για το πώς να τρώμε σωστά και οικονομικά σε καθημερινή βάση.

Οι εκδηλώσεις όμως του «Home & Taste» δεν σταματούν εδώ, καθώς την σκυτάλη θα πάρουν γνωστές food bloggers με πρωτότυπες συνταγές από τις Μαριλού Παντάκη (Madame Ginger), Αθηνά Πάνου (Sugar Buzz) και Εμμανουέλλα Κόκκαλη (JoinUs). Ενδιαφέροντα workshops «Arte de la Table», διακόσμησης και βιομηχανικού σχεδιασμού από την Tina Webb και τους WeDesign, φωτογραφικές εκθέσεις food styling και home design, γευστικές δοκιμές premium προϊόντων επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα, γευστικές προτάσεις και δοκιμές από τα restaurants, baristas seminars αλλά και μοναδικές προσφορές από τα café και τα εστιατόρια του Golden Hall, θα μυήσουν όλους τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι απόλαυσης και γευσιγνωσίας!

Και τον Οκτώβριο το Golden Hall σας περιμένει με ποικίλες εκδηλώσεις, για την πιο ευχάριστη και άνετη βόλτα στην πόλη!


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV