Τα Lay’s σε προκαλούν να μαντέψεις τις νέες τους γεύσεις



Lays

Με τρεις νέες μυστικές συνταγές και ένα διαγωνισμό που μοιράζει πλούσια δώρα!

Τα Lay’s, τα πιο αγαπημένα σνακ στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζουν έναν μοναδικό διαγωνισμό-πρόκληση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Τρεις νέες μυστικές γεύσεις περιμένουν τους φίλους των Lay’s να τις αποκαλύψουν – μαντεύοντας τα πιάτα-έμπνευση πίσω από την κάθε γεύση – και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Οι νέες γεύσεις των Lay’s είναι βασισμένες σε τρεις μυστικές συνταγές από τη διεθνή κουζίνα, ενώ την έμπνευση πίσω από τις γεύσεις υπογράφει ο πολυβραβευμένος Chef Έκτορας Botrini.

Εσύ μπορείς να καταλάβεις ποια γεύση ήταν η έμπνευση του Chef; Νομίζεις ότι το’χεις; Οι φίλοι σου τι λένε; Βάλε τα δυνατά σου, άσε τη γεύση σου, τη φαντασία και το μυαλό σου να δουλέψουν ελεύθερα και «Μάντεψε τη Γεύση»!

Lays

Οι φίλοι των Lay’s που θα μαντέψουν σωστά το πιάτο στο οποίο είναι βασισμένη η κάθε γεύση, θα μπουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 10.000€ για κάθε γεύση!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπαίνουν σε κλήρωση κάθε εβδομάδα, για να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι της επιλογής τους μεταξύ τριών Ευρωπαϊκών προορισμών (Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη). Ήδη, ο πρώτος τυχερός έχει «τσεκάρει» τα εισιτήρια του και ετοιμάζεται για μια υπέροχη εμπειρία.
Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31/03/2015 και όλοι οι φίλοι των Lay’s μπορούν να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα ακολουθώντας 3 απλά βήματα:
- Δοκίμασε τις τρεις νέες μυστικές γεύσεις των Lay’s
- Πες μας σε ποιο πιάτο είναι βασισμένες μέσω του website, του Facebook ή με SMS στο 54045 (0,31€ με ΦΠΑ)
- Μπες στην κλήρωση για 10.000€ ανά γεύση και για ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα!

Εσύ έχεις αυτό που χρειάζεται για ν’ ανακαλύψεις τις νέες γεύσεις των Lay’s;

Λίγα Λόγια για την PepsiCo – Tasty Foods
Η PepsiCo είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τόσο στο χώρο των σνακ (Tasty Foods) όσο και στο χώρο των αναψυκτικών (PepsiCo-ΗΒΗ), με μια σειρά επώνυμων προϊόντων όπως Lays, Cheetos, Doritos, Ruffles, Quaker, Pepsi, ΗΒΗ, Lipton, 7Up, Gatorade. Παντού στον κόσμο, η εταιρεία αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο με το όραμή της για «Απόδοση με Σκοπό», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα και την προστασία του περιβάλλοντος. Το 2014, η PepsiCo διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη 2η θέση σαν Top Employer στην Ευρώπη, καθώς αναγνωρίστηκε σε συνολικά 11 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Βελγίου, της Κύπρου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η Tasty Foods, πέραν της ηγετικής της θέσης στην ελληνική αγορά, παραμένει μια εταιρία που διακρίνεται σταθερά για το εργασιακό της περιβάλλον, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συστηματικά καταλαμβάνει μία από τις κορυφαίες θέσεις της έρευνας “Best Workplaces”, ενώ έχει βραβευτεί και για τις πρακτικές και πολιτικές διαχείρισης των ανθρώπων της.
Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ
Ιλίνα Πομάσκα, Advocate/Burson-Marsteller, 2106931000, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μάριος Κούμπας, Advocate/Burson-Marsteller, 2106931000, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.



blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV