Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα 2nd BeerBartender Awards





Τι είναι το BeerBartender
Το BeerBartender, είναι γνωστό για την κύρια ενασχόληση του με την μπύρα. Ιδρύθηκε από τον Νικολά Ραδίση το 2012 και από τότε διαδίδει την κουλτούρα της μπύρας στην Ελλάδα, ενώ προάγει τις ελληνικές ετικέτες μπύρας στο εξωτερικό. Η ομάδα του BeerBartender, αποτελείται από ανθρώπους που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της ζυθοποιίας και της γαστρονομίας. Αρθρογραφούν, εκπαιδεύουν και παρέχουν συμβουλές. Το BeerBartender, συνεργάζεται με όλες τις ελληνικές ζυθοποιίες και διατηρεί άριστες επαφές με φορείς και κοινότητες ζύθου, στην Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Κύπρο.

Τι είναι τα BeerBartender Awards
Τα BeerBartender Awards, είναι η ετήσια εκδήλωση αγάπης για την μπύρα. Μέσω της συμμετοχής τους σ’ αυτή μπορούν όλοι να εκφράσουν την αγάπη τους για την μπύρα, τις ζυθοποιίες και συναφή επιχειρήσεις. Διοργανώνονται από το BeerBartender, η ομάδα του οποίου αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν την μπύρα και επιδιώκουν την διάδοση της κουλτούρας της. Τα BeerBartender Awards, είναι ένα ακόμη μέσο σ’ αυτή την προσπάθεια και απευθύνονται σε όλους. Σε φίλους της μπύρας, καταναλωτές, ερασιτέχνες, οικοζυθοποιούς, επαγγελματίες της εστίασης, bartenders, στελέχη εταιρειών του κλάδου και σε όσους πίνουν μπύρα ή θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά δεν τόλμησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Δανάη Μαργαριτίδη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 6947364289.



Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα 2nd BeerBartender Awards

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου, ψηφίζουμε για τα 2nd BeerBartender Awards


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση των 2nd BeerBartender Awards, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.
Φέτος τα BeerBartender Awards, που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα περιλαμβάνουν οκτώ (8) κατηγορίες βράβευσης, εκ των οποίων τέσσερις (4) νέες.

Οι οκτώ (8) κατηγορίες είναι οι ακόλουθες:
- Καλύτερη Ελληνική Μικροζυθοποιία
- Καλύτερη Ετικέτα/Συσκευασία
- Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Μπύρα
- Καλύτερη Εισαγωγική Εταιρεία
- Καλύτερη Ελληνική Ζυθοποιία [νέα κατηγορία]
- Καλύτερη Ελληνική Εταιρεία Μπύρας [νέα κατηγορία]
- Καλύτερος Μηλίτης (Cider) [νέα κατηγορία]
- Καλύτερο E-shop για Μπύρα [νέα κατηγορία]

Τα φετινά BeerBartender Awards, είναι η πρώτη εκδήλωση ζύθου στην Ελλάδα που εξασφάλισε την επίσημη στήριξη του British Guild of Beer Writers (Βρετανική Συντεχνία Αρθρογράφων Μπύρας) και τη στήριξη και προώθηση αυτής στα μέλη της στο εξωτερικό.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα τέλεσης της βράβευσης.

Το επίσημο #hashtag της εκδήλωσης είναι το #beerbartenderawards


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV