“ST’ASTRA” Rooftop restaurant-bar Sushi & μοντέρνα διεθνής κουζίνα



“ST’ASTRA”  Rooftop restaurant-bar


Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν.

“ST’ASTRA”  Rooftop restaurant-bar “ST’ASTRA”  Rooftop restaurant-bar

Στην κουζίνα του βραβευμένου trendy εστιατορίου είναι φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί «αστεράτα» πιάτα από τη μεσογειακή και μοντέρνα διεθνή κουζίνα, όπως λαυράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας ή πανσέτα μαγειρεμένη με soya ginger, πουρέ και chips από λευκά καρότα αλλά και ευφάνταστα γλυκά όπως σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και yuzu.

Και για τους λάτρεις του sushi το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections – πάντα σε λογικές τιμές – από τον Sushi Chef Eric De Leon.

“ST’ASTRA”  Rooftop restaurant-bar “ST’ASTRA”  Rooftop restaurant-bar

Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge με θέα τη φωτισμένη πόλη.

Tip 1: Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου για τους πελάτες του εστιατορίου
Tip 2: Ιδανικός χώρος για prive parties αλλά και celebration events


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV