AEG ProCombi Sous Vide multi-steam



AEG ProCombi Sous Vide multi-steam


Ετοιμάστε γεύματα πιο τρυφερά ακόμα και από αυτά των επαγγελματιών με το νέο φούρνο AEG ProCombi Sous Vide multi-steam

Η απόλαυση είναι όλη δική σας: μαγείρεμα, ψήσιμο, μαγείρεμα στον ατμό, τώρα ακόμα και μαγείρεμα sous vide, τα πάντα με μια και μοναδική συσκευή.
Έχετε ξανακούσει για το sous vide; Η μαγειρική σε κενό αέρος εδώ και αρκετό καιρό είναι μέρος του ρεπερτορίου των κορυφαίων εστιατορίων. Χαίρει της εκτίμησης των επαγγελματιών και πλέον είναι διαθέσιμη και για τους λάτρεις της καλής κουζίνας σε μια οικιακή συσκευή. Ο νέος φούρνος AEG ProCombi multi-steam, οποίος διαθέτει λειτουργία sous vide. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεπεράσει κάποιος την τρυφερότητα και το άρωμα του κρέατος, του ψαριού ή των λαχανικών που μαγειρεύονται σε κενό αέρα και χαμηλή θερμοκρασία. Αυτή η ήπια μέθοδος μαγειρέματος φροντίζει ώστε οι τροφές να διατηρούν όλο το άρωμα, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες.

Sous Vide: η τεχνική των επαγγελματιών στην κουζίνα σας
Τα υλικά για το μαγείρεμα με sous vide αρχικά μπαίνουν σε σακούλα από την οποία αφαιρείται ο αέρας και έπειτα και μαγειρεύονται σε χαμηλή θερμοκρασία, στους 54οC. Με αυτή την τεχνική μπορείτε να μαγειρέψετε φαγητά με λαχταριστή γεύση και - καθώς όλα τα υλικά είναι σφραγισμένα σε σακούλα σε κενό αέρος, όλες οι θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα φτάνουν στο πιάτο σας. Η εσωτερική θερμοκρασία του φούρνου μπορεί να ρυθμίζεται με ακρίβεια ενός βαθμού, για σταθερά τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση το φαγητό να αρπάξει ή να παραψηθεί, στην πράξη η διαδικασία καταλήγει σε επιτυχία χωρίς να επέμβετε και χωρίς να χρειάζεται να γυρίζετε συνέχεια τα υλικά.
Το κλείσιμο σε κενό αέρος επιτρέπει την εύκολη παρασκευή και το προμαγείρεμα του φαγητού όταν υπάρχει άνεση χρόνου. Στη συνέχεια, το φαγητό μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο ή τον καταψύκτη, έτοιμο για το τελικό ψήσιμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε νόστιμο και σπιτικό έτοιμο δείπνο ή γεύμα όταν δεν έχετε χρόνο για μαγείρεμα, σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόπο.

Απλή επιλογή και παρακολούθηση της μαγειρικής διαδικασίας
Χάρη στις 25 λειτουργίες θέρμανσης και τις 100 αυτόματες συνταγές, τον πολύ μεγάλο φούρνο και τη φιλική προς το χρήστη οθόνη επιλογών, ο φούρνος AEG ProCombi Sous Vide multi-steam έχει πραγματικά τη δυνατότητα να γίνει η νέα σας αγαπημένη οικιακή συσκευή. Η επιλογή της επιθυμητής λειτουργίας γίνεται εύκολα με το απλό χειριστήριο αφής και την οθόνη του. Ταυτόχρονα φροντίζει για την πληροφόρησή σας με μια ματιά: ο αισθητήρας θερμοκρασίας του εστιακού σημείου του φούρνου εξασφαλίζει τον έλεγχο της διαδικασίας του μαγειρέματος και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο, στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, το πόσο καλά έχουν ψηθεί τα συστατικά, την τρέχουσα λειτουργία θέρμανσης, την τρέχουσα θερμοκρασία και το χρόνο λειτουργίας.

Μία πολυτάλαντη και ενεργειακά αποδοτική συσκευή για εγγυημένη μαγειρική τελειότητα
Ο νέος φούρνος AEG ProCombi SousVide προσφέρει στους λάτρεις της σπιτικής κουζίνας την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος σε κενό αέρος με τη διατήρηση όλης της μυρωδιάς, της γεύσης και των θρεπτικών ουσιών των τροφών, και κατόπιν με την εφαρμογή ήπιου ατμού για μαγείρεμα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για απολαυστικά αποτελέσματα. Όμως δεν πρόκειται απλά για ένα φούρνο sous vide. Αυτός ο φούρνος είναι ο πλέον εξελιγμένος φούρνος πολλαπλών λειτουργιών που υπάρχει, και προσφέρει κάθε δυνατή μέθοδο παρασκευής στο φούρνο, από κοινό ψήσιμο γευμάτων και γλυκισμάτων μέχρι ψήσιμο σχάρας και μαγείρεμα στον ατμό και βέβαια sous vide, με την ίδια και μοναδική συσκευή. Ακόμα, ο φούρνος AEG ProCombi με τεχνολογία multi-steam είναι 20 τοις εκατό οικονομικότερος από το ανώτατο όριο που προβλέπεται για συσκευές ενεργειακής κλάσης A.

Σε μορφή συρταριού: σφραγιστική μηχανή κενού
Η AEG προσφέρει μια σφραγιστική μηχανή κενού, σχεδιασμένη να χωρά τέλεια σε συρτάρι κάτω από το φούρνο, ως το τέλειο συμπλήρωμα το νέου φούρνου ατμού με λειτουργία sous vide. Το AEG VacSealer αφαιρεί το 99,9% του αέρα από τη σακούλα και προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσετε στεγανά ακόμα και σάλτσες μαζί με την τροφή. Μετά τη σφράγιση σε κενό, η τροφή μπορεί να μαγειρευτεί αμέσως ή να αποθηκευτεί για να μαγειρευτεί άλλη στιγμή. Η σφράγιση σε κενό είναι ένας τρόπος για να διατηρήσει κάποιος τα τρόφιμα και τα συστατικά τους, καθώς η αφαίρεση του οξυγόνου παρατείνει το διάστημα αποθήκευσής τους.

Γνωρίστε τον τρόπο που σκεπτόμαστε στη διεύθυνση www.electrolux.gr
Η Electrolux είναι κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές, με πωλήσεις άνω των 40 εκατομμυρίων προϊόντων το χρόνο σε πελάτες σε περισσότερες από 150 αγορές. Η εταιρεία έχει στραμμένη την προσοχή της σε καινοτόμες και μελετημένες λύσεις, βασισμένες στη βαθιά μελέτη του καταναλωτή, με σκοπό να ανταποκρίνονται οι λύσεις αυτές στις πραγματικές ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών. Ανάμεσα στα προϊόντα της Electrolux περιλαμβάνονται ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, κουζίνες, κλιματιστικά και μικρές οικιακές συσκευές όπως ηλεκτρικές σκούπες, τα οποία πωλούνται από καταξιωμένες μάρκες όπως Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka και Frigidaire. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στις διευθύνσεις www.electrolux.com/press και www.electrolux.com/news.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV